Svatební obřad na zámku

Jak postupovat, chcete-li mít romantický svatební obřad na zámku Rosice?

Nejprve zkonzultujte svůj termín pro obřad na rosické matrice, telefon 546 492 172, s matrikářkou paní Jarmilou Kváčalovou. Hned poté si proberte svůj termín a místo pro obřad na Správě zámku s Hankou Koubkovou, 606 683 229, info@zamek.rosice.cz.

Svatbu můžete mít buďto v zámecké zahradě, nebo uvnitř zámku. Budete-li větší svatba a chcete-li být uvnitř, pak můžete využít Hudební sál (kapacita cca 140-150) budete-li menší svatba, pak doporučujeme Rokokový salonek (do 30 osob). Podrobnosti s Vámi ráda probere Hanka na místě.

Pro posezení můžete využít Šenk, který prošel opravou a je důstojnější a výrazně hezčí, dá se pronajmout jako soukromý a oddělený prostor. Jsou zde prostory i pro Váš cateringový servis, Správa zámku sama vám hostinu bohužel zajistit nemůže.

Svatby uvnitř zámku se mohou konat v odobí duben – říjen, poněvadž prostory nejsou vytápěné a přes zimní období jsou uzavřené. V zahradě mlůže být svatba podle aktuálních venkovních podmínek i dříve, než v dubnu, nebo naopak na podzim s romanticky zbarveným listím stromů.

Uvažujete-li o svatbě na našem zámku, pak neváhejte – kalendář se průběžně plní, nyní už i na rok 2023! Pokud Vás zajímá něco více, zastavte se u nás a můžeme to probrat osobně.