Školní výlet na zámek? Proč ne!

Zámek je na první pohled pouze turistickou atrakcí. Jenže ten dojem není úplný. Zámek je ve skutečnosti unikátním výukovým prostorem, kde se snoubí úžasná historie, zážitky a tvořivost. Rezonuje zde renesanční duch poznávání, který se spojuje s rukodělnou zručností, s dětskou fantazií, s chvilkovým dotekem s duchem a předměty dávných časů. Na své si přijdou všechny stránky dětské dušičky.    

Paní učitelky a páni učitelé, dovolte nám, abychom Vás pozvali s Vašimi třídami na školní výlet na zámek Rosice. Od 15. května do 28. června máme pro výlet Vaší třídy připravený program, který je vhodný pro děti 1. až 4. tříd. Program obsahuje jak prohlídku zámku, přizpůsobenou dětskému věku, tak návštěvu Výstavy hraček, kde je skoro 3 tisíce hraček, ale také tvořivou dílničku a malou módní přehlídku. Program je vhodný jak pro děvčata, tak pro chlapce.

Doba trvání této akce je od 15.května do 28.června.

Začátek programu je v 9:00 nebo 10:00 podle domluvy. Délka programu je cca 3 hodiny, včetně přestávky na svačinu. Individuální začátky programu jsou možné dle dohody. Nutná je rezervace termínu.

Zákaldní informace:

Cena je 290,-Kč na dítě. Pedagogický dozor má vstupy zdarma. Lze hradit v hotovosti, anebo Vám můžeme vystavit fakturu. Zájezdové autobusy mohou parkovat přímo na I.nádvoří zámku.

Veškeré vaše dotazy rádi zodpovíme, využijte následující kontakty, které slouží i pro rezervace a objednávky termínů.

Mail              info@zamek.rosice.cz

Telefon         606 683 229

Těšíme se, že Vás s Vašimi třídami budeme moci přivítat.